Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Danser med drenge

15 år på scenen - i røg og damp ... !

Et af danmarks mest populære live-orkestre, danser med drenge fejrer nu 15-års jubilæum på den danske musikscene. Jubilæet markeres 26. Januar med udsendelsen af et eksklusivt 3,5 timers dobbelt jubilæums-album på dvd med titlen ”15 år i røg og damp”. 

Albummet er et festfyrværkeri af billeder og musik med alle danser med drenge's kendte hits - live. Det indeholder hele to friske koncerter - både bandets festlige afslutningskoncert på spillestedet portalen i greve, og den fantastiske koncert på skanderborg festival 08-08-08, hvor bandets mange fans sang så højt med på sangene, at det kunne høres mange kilometer væk.

Endvidere indeholder albummet en times nostalgiske klip fra bandets stormfulde karriere, som aldrig før har været udsendt - der er klip helt tilbage fra perioden med afdøde sangerinde philippa bulgin. Alle de gamle billeder kommenteres af dmd's rie rasmussen, klaus kjellerup og ”onkel” stanley møller, som fortæller muntert om bandets mange op- og nedture i løbet af de 15 år.

”det har været en stor oplevelse at gense alle de gamle videobånd og kigge tilbage på hele vores mærkelige karriere,” siger sangskriver klaus kjellerup. ”danser med drenge har i lange perioder været meget populære og har solgt mange plader & koncertbilletter - men vi har også været helt nede i rendestenen, og har været tæt på at give op. Det viser de gamle videobilleder tydeligt.”

”der har heldigvis altid været en lille håndfuld hard-core dmd-fans, som sagde: ”rejs jer op og kom videre” til os,” siger sangerinde rie rasmussen. ”det er dem, vi kan takke for, at vi har haft alle de dejlige oplevelser med orkesteret.” ​

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48