Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Danmarks ældste bookingbureau.

​Velkommen til MN MUSIC’s web-site. Bureauet er Danmarks ældste bookingbureau og har eksisteret i mere end 40 år. Bureauet blev startet af John Vindbæk Madsen.

​Efter John Vindbæk Madsens død i 2013 bliver bureauet ledet af Lone V. Jonker, og Kenneth Vindbæk Madsen samt firmaets erfarne medarbejdere.​

Bureauet startede på deltid i 1967, og i 1970 blev det til et etableret heldagsbureau.

​De første koncerter bureauet lavede var med blues sangeren Alexis Corner fra England og den danske bluessanger Peter Thorup, som gav koncert på Ring Djursland. Dette var en af de første udendørskon-certer og starten til mange festivaler.

​Senere var MN MUSIC med til at starte Grøn Koncert op i bl.a. Århus med Spillemændene og Bamses Venner som på dette tidspunkt var de nye topnavne. MN MUSIC solorepræsenterede Flemming Bamse Jørgensen fra starten af hans karriere til hans alt for tidlige død i 2011.

​Bureauet fik hurtigt fat i gode navne som bl.a. Shu-Bi-Dua og var med til at lave de første koncerter med Gasolin.

I 80'erne kom På Slaget 12, Sweethearts og andre kendte pop/rock navne ind under bureauets vinger og det blev til et samarbejde med mange navne som eks. Aqua, Gnags, Lis Sørensen, Safri Duo og ikke mindst var det MN Music der fik samlet Linie 3 efter de havde haft en lang pause. Herefter var bureauet ligeledes med til at lave koncerter med Pallesen & Pilmark, De Nattergale og mange flere.

Igennem MN MUSIC’s mange årringe virke er det også blev til mange koncerter med internationale navne som f.eks.: Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Ray Charles, Arturo Sandoval, Randi Crawford, Lou Reed, Moody Blues, Jim Morrison, Victor Borge, Bonnie Tyler, Boney M, Smokie, Brian Connolly/Sweet, Slade, Chris Norman, Dr. Hook.

​MN MUSIC har igennem årene lavet et utal af store firmafester, store lukkede private arrangementer, landsstævner, store byfester, festivals m.m. hvor vi alt efter arrangørens ønske står for formidlingen af:

UNDERHOLDNING, såvel danske som udenlandske navne.

ORKESTER, til diner og dans, partyorkester, Big Bag o. lign.

TOASTMASTER, som præsenterer programmet.

SCENE, med bagtæppe, podier m.m.

LYD & LYSANLÆG, med teknikere, trådløse mikrofoner, følgespot o.s.v.

PYNTNING AF LOKALET, alt efter ønske

AFVIKLINGSPLANER, så alle ved hvad deres opgave er under selve arrangementet.

TRANSPORT af gæster til og fra arrangementet.

KONTAKT TIL EVT. LEVERANDØRER AF MENU, festmiddag, buffet eller efter ønske.

AFVIKLILNGS PERSONALE på selve dagen, så de og deres gæster kan nyde festen.

AFREGNING hvis det ønskes, kan vi stå for alt afregning til orkester o.s.v.

Kort og godt... De har arrangementerne - vi har kunstnerne og erfaringerne.

​Vores hjemmeside viser bare et lille udpluk af hvad vi formår og gør opmærksom på at de altid er velkommen til at kontakte os for yderligere informationer og et uforpligtende oplæg som vi ”skræddersyr” til netop Deres arrangement.

​​Med venlig hilsen

Alle på MN MUSIC​