Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Lis sørensen

Er der en dansk sangerinde alle kender, så er det lis sørensen. Er det rock, pop, country eller viser - ja, så er det hende, der scorer point hver gang.

​​

Igennem de seneste år har lis sørensen søgt et nyt musikalsk udtryk til sine koncerter, og har i samarbejde med sit akustiske band - der består af jan sivertsen, poul halberg og jette schandorf - fundet frem til en tone der er både intens og intim, storladen og dog nærværende og ukrukket. Og altid med hendes store og karakteristiske stemme som det absolutte fixpunkt.

Lis sørensens sidste udkomne album "con amor" har netop rundet 30.000 solgte eksemplarer - albummet er udsprunget af kærlighed til musikken og livet.

De 10 nye sange er livsglade, moden popmusik, udsprunget af lige dele overskud og livserfaring. Halvdelen af sangene er latin-inspirerede, men tonen er umiskendelig dansk. Bl.A. Kan nævnes "paseo con amor" og "kys tænder drømme" som er blevet godt modtaget af publikum både til live-koncerter og på hitlisterne. Så glæd jer allerede nu til en fan-tastisk koncertoplevelse.

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48