Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Sømændene

​SØMÆNDENE (tidligere De Glade Sømænd) er klar med det nye album Vi går sammen ned!. Albummet er orkestrets første album udelukkende med originale sange.

I forbindelse med målsætningen om at udgive et nyt album med egne numre, er flere af SØMÆNDENE draget ud i verden for at finde inspiration. Forsanger Sebastian har været i Sumatra på en sejlbåd i en måned og bassist Johannes Beldring har været 3 måneder i Caribien på en sejlbåd. Andre har været på Island, Amerika og i Indonesien for at søge inspiration. Numrene der er skrevet af Johannes bærer præg af at være skrevet på en båd. Flere af numrene har direkte referencer til denne inspirationsrejse. Numrene Caribien, Et Sted For Anker, Supertanker og Kannibalerne er eksempelvis skrevet

i kølvandet på turen til Caribien, og bærer præg af oplevelserne og stemningerne på havet under tropisk himmel.

I ​​2012 vandt SØMÆNDENE en DMA folk for årets bedste liveband. Dette er et kvalitets stempel og en yderst tilfredsstillende pris at vinde for bandet, der i mange år har sat en kæmpe ære i at levere det bedste show. Ydermere var det et kæmpe kvalitets stempel at blive nomineret, da det var branchens anerkendelse af SØMÆNDENE som et af DK’s bedste livebands.

Vi har alle dage været et liveband, og det er fortsat på scenen, vi befinder os bedst. Med mere end 500 koncerter på samvittigheden er SØMÆNDENE et garvet live act.

Blandt de største koncerter er Langelandsfestivalens Store Scene for 20.000 festivalgæster, publikumsrekord på Vordingborg festuge, hvor vi en tirsdag samlede 15.000 mennesker på torvet. Dertil kommer Køge festuge, hvor de 10.000 fremmødte tørlagde alle fadøls hanerne fortæller pianist Thomas Kann Jensen.

2013 kommer heller ikke til at gå stille for sig! Med godt 30 koncerter over sommeren og en ny plade på gaden, er SØMÆNDENE klar som aldrig før til at invadere scenerne, lade øllet flyde og udsætte publikum for en spandfuld molepunk.

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48