Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

TopGunn

TopGunn har haft indflydelse på den danske dancehall-scene siden 2010,​hvor han udgav sin første EP, "Dansehallens Erobrer" med bl.a. numrene "Averbaver" og "Gunmænd med pistoler". EP'en blev indspillet i TopGunns studie på Ragnhnildegade. TopGunn var på det tidspunkt også del af lydsystemet Fuma Hi-Fi. Og senere blev TopGunn også en stor del af​Firehouse​som han har produceret dubplates sammen med, hvor han også selv har sunget på en del tunes, bl.a tunes som "Ingen Kokain" og "Xfactor".​

​Senere samarbejde TopGunn med Kidd, hvor parret skabte sangen "Kysset med Jamel", for at se hvor nemt, det var at slå igennem på den danske musikscene.Kysset med Jamel blev med det samme et hit. Hele forløbet med Kidd projektet, blev filmet og udkom i 2012 som dokumentarfilmen ”Kidd Life”

TopGunn udgav sit debutalbum​21​i maj 2013.

Han har ofte optrådt med Raske Penge og Klumpen.

Han medvirker bl.a. på hittet "Fetterlein" indspillet af Kidd, "Din Mor" af Pato Siebenhaar samt "Xfaktor" af Klumben. Herudover har han i eget navn udgivet hitsinglerne "Tilbud", "Man kan ikke stole på en pige med en lille røv" og "Kongens have" samt medvirket på Katos hit "Dumt på dig".

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48