Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Infernal

Fra wikipedia, den frie encyklopædi

Infernal er en dansk pop/dance duo, der slog igennem i 1997 med debutsinglen "sorti de l'enfer".

Gruppen består i dag af lina rafn og paw lagermann. Oprindeligt var søren haahr også med i infernal, men han valgte at gå ud af gruppen efter succesen med debutalbummet infernal affairs.

Et af gruppens tidligere kendetegn var deres eksperimenterende musikstil, hvor de blandede utraditionelle musikgenrer med moderne eurodance. Som eksempel kan nævnes hittet "kalinka", der er bygget over en russisk folkemelodi med navnet "drobushki".


I de seneste år har infernal drejet deres lyd mod pop, disco og clubbing og har nedtonet det eksperimenterende element. Der er kommet mere sang på, og gimmicks som sækkepibe og mundharpe er væk. Bandet er på det seneste begyndt at introducere flere akustiske og rockprægede elementer som guitar og akustiske trommer, og denne cocktail har bragt dem til tops på hitlisterne i flere europæiske lande - mest markant med hit-singlen "from paris to berlin", der har ligget højt på salgslister i bl.A. Finland, storbritannien, frankrig og italien.

Lina og paw har også skrevet og produceret for andre kunstnere, bl.A. Musikk feat. John rock ("summer lovin'"), bent fabric ("jukebox"), sanne salomonsen ("miracle") og line rømer's "stop, stop" (fra mgp 2004).

Diskografi

Studiealbum

1998 infernal affairs 

2001 waiting for daylight
2001 muzaik
2004 from paris to berlin
2008 electric cabaret

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48