Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Alphabeat

Det er gået hurtigt for de unge hitkometer i alphabeat der, fra nærmest at være totalt ukendte bare et års tid tilbage, nu har fået spillet sig til fast plads i angrebet på enhver radiostation og på ethvert fest-soundtrack, med den nærmest uimodståelige debut- og hitsingle "fascination”.

Alphabeat startede med at kalde sig sodastar ved dannelsen i 2003 – men skiftede navn i 2004 og vandt samme år talentkonkurrencen live contest. Blandt dommerne ved den lejlighed var en talentspejder fra copenhagen records – der så nogle indlysende talenter i alphabeat og signede dem til selskabet. Der skulle dog gå en rum tid før bandet havde sange nok til et helt album – men i efteråret 2006 blev singlen "fascination” sendt på gaden og så gik det ellers stærkt

​P3 valgte det iørefaldende track til ugens uundgåelige, sangen kørte nærmest i repeat fra alle radio- og videostationer – og at publikum også bakkede op, kunne man se både på bandets stærkt besøgte myspace-site og på downloadsalget, der efterhånden har resulteret i en digital guldplade til alphabeat. At "fascination” så slet ikke var eneste skud i alphabeats hit-kanon, stod tydeligt, da gruppen først fulgte op med endnu et hit i singlen "10.000 nights of thunder” – og senere med det fulde debutalbum "alphabeat”, der strøg direkte ind på salgslistens andenplads ved udgivelsen i marts.

Alphabeat er letflydende, ultra melodisk og særdeles humørfyldt popmusik. Spillet, sunget og komponeret med referencer til den del af firserne der vitterligt var festlige – og både live og på album serveret som var der tale om den rene livsglæde, af et særdeles uimponeret og smittende begejstret orkester. Alphabeat er: stine bramsen (vokal), anders nielsen (vokal), anders bønlykke (guitar), rasmus nagel (keyboards), anders reinholdt (bas) og troels hansen (trommer)

​​

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48