Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Blues Brothers Souvenir Show

TAG 11 AF LANDETS BEDSTE MUSIKERE OG 2 AF DE SMUKKESTE KVINDER. GI' MÆNDENE ET SORT JAKKESÆT PÅ, EN HVID SKJORTE, ET SMALT SLIPS, EN SORT HAT OG DE UUNDVÆRLIGE SORTE RAYBANS. OG KVINDERNE SKAL SELVFØLGELIG I FLOTTE ROBER OG HØJE HÆLE.

TAG EN STOR DEL AF MUSIKKEN FRA DEN AMERIKANSKE KULTFILM "THE BLUES BROTHERS" MED MAKKERPARRET JOHN BELUSHI OG DAN AKROYD OG TILSÆT FLERE ROCK-KLASSIKERE ARRANGERET MED DANSK ORIGINALITET OG MASSER AF ENERGI. HVAD FÅR DU SÅ ...?

THE BLUES BROTHERS SOUVENIR SHOW!

INGEN LYVER, HVIS MAN PÅSTÅR, AT THE BLUES BROTHERS SOUVENIR SHOW ER ET AF LANDETS BEDSTE LIVE-ORKESTRE. OG DET ER DER MASSER AF VIDNER PÅ. UDOVER ET MEDLEVENDE PUBLIKUM VED OGSÅ SANNE SALOMONSEN, KIM LARSEN, MONIQUE, ANDERS BLICHFELDT, MARIA MONTELL, BILLY CROSS, ERANN DRORI, MATS RONANDER OG MANGE MANGE FLERE, AT DET ER RIGTIGT. DE HAR NEMLIG OPTRÅDT MED ORKESTRET, SOM HVER GANG GIVER PUBLIKUM LIDT MERE AF ALTING OG LADER PUBLIKUM STAKÅNDEDE TILBAGE

​THE BLUES BROTHERS SOUVENIR SHOW HAR NU I 18 ÅR HUSERET PÅ DANSKE KONCERTSTEDER, SAMT VED STORE OFFICIELLE FESTER I IND- OG UDLAND, OG DET TRADITIONSRIGE JULESHOW PÅ MAGASINET I ODENSE ER ET KÆMPETILLØBSSTYKKE.

BANDLISTE:

ALLAN HVIID - VOKAL​
KIM WESTI - VOKAL​
HANS MYDTSKOV - SAX
MORTEN ØBERG - SAX
FLEMMING WELANDER - TROMBONE
OVE LARSEN - TROMPET
SØREN BØJE - GUITAR​
FLEMMING HORST - GUITAR​
PETER AAGAARD - KEYBOARD
TORBEN GRØNNING - BAS​
JESPER LIND - TROMMER
KARIN MALMSTRÖM - KOR
TRINE LUNAU - KOR

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48