Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

ANN-METTE ELTEN

​Ann-Mette Elten er kendt som forsanger i På Slaget 12, men ved siden af har hun haft sin helt egen karriere som indtil videre har ført til udgivelsen af fire albums. Først i 1999 med ”Refrain” hvor hun fortolkede gamle favoritter som ”Tak for alle kyssene” og ”Hele ugen alene”. Dernæst hyldede hun i 2000 Kai Norman Andersen i anledningen af dennes 100 års dag med albummet ”Hot Hot”. I 2005 kom albummet ”Solo” hvortil sangskrivere som bl.a. Anne Linnet, Nanna Lüders, Elisabeth, Anne Dorte Michelsen leverede materialet.

​I december 2007 kom ”Vær velkommen” med en række kendte danske salmer fortolket på en helt ny måde. Sange som f. eks. ”Nu falmer skoven trindt om land”, ”Den signede dag med fryd, vi ser” og “Se nu stiger solen af havets skød” lyder i 

Ann-Mettes versioner som om, de kunne være skrevet i går. Og går man på opdagelse i salmerne, finder man ud af, at det ofte er tidløse melodier med tekster, der godt nok er præget af deres egen tid, men ofte siger ting, der stadig kan bruges i 2009.

Kirkekoncerterne tager udgangspunkt i flere af salmerne fra ”Vær velkommen” samt andre af Ann-Mettes soloudgivelser. Derudover kan høres et udvalg af de mest kendte På Slaget 12 sange.

“Fra frelserpige til popsanger”

Hør en veloplagt Ann-Mette Elten fortælle om sin eventyrlige karriere lige fra barndommen som frelserpige, over På Slaget 12’s

​Alle kender ”Hjem til Århus”, På Slaget 12’s store hit fra 1986. Men vidste du for eksempel, at forsanger Ann-Mette Elten udkom på LP allerede som 12-årig? Eller at hun som 14-årig var solist ved en koncert i Tivolis Koncertsal? Eller at hun som barn mange gange sang på Aalborgs havneknejper?

Disse ting har i høj grad været med til at forme den sangerinde, vi kender i dag. Meget tidligt har hun lært, hvordan det var at synge for andre og hun synes stadigvæk, det er det allerbedste, hun ved. Ann-Mette fortæller levende og veloplagt om barndommens oplevelser som frelserpige,

hvordan det var at slå igennem som et lyn fra en klar himmel med På Slaget 12, samt hvad der stadig driver hende som sangerinde og om hvorfor hun ikke kunne forestille sig noget andet end at synge.

Udover at fortælle vil Ann-Mette aftenen igennem synge et udvalg af sine mest kendte sange.

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48