Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

SØS FENGER

SØS FENGER ER KENDT OG ELSKET AF DE FLESTE DANSKERE GENNEM FLERE GENERATIONER.

NU FÅR DU CHANCEN FOR EN UFORGLEMMELIG AFTEN I SELSKAB MED SØS FENGER OG HENDES STORE HITS SOM ”DU ER”, ”HOLDER ØJE MED DIG” SAMT EN RÆKKE AF SØS UDVALGTE YNGLINGSSANGE, BÅDE FRA EGET REPERTOIRE MEN OGSÅ FRA DET STORE, SKØNNE HITKATALOG FRA HENDES FAVORIT SANSKRIVERE.

GLÆD DIG TIL EN INTIM KONCERT, HVOR SØS - I TÆT KONTAKT MED PUBLIKUM OG UNDERVEJS OGSÅ VIL FORTÆLLE OG ØSE UD AF SINE MANGE OPLEVELSER, ERFARINGER FRA LIVET SOM SANGERINDE OG IKKE MINDST OM SIN STORE PASSION; MUSIKKEN OG DE MANGE GODE SANGE!

SØS FENGER STARTEDE SIN KARRIERE SOM POPIDOL I NEWS OG HAR SIDEN SOM SOLIST BEVÆGET SIG RUNDT I MANGE GENRER – POP, ROCK, JAZZ, VISER, DISCO - OG DET BÅDE PÅ DANSK, SVENSK OG ENGELSK; PÅ ÉN GANG HAR SØS FENGER SÅLEDES PÅ FORUNDERLIG VIS FORMÅET AT FORVALTE BÅDE SINE MUSIKALSKE INTERESSER OG SIT STORE TALENT OG HOLDT FAST I DEN SVÆRE KUNST, AT HAVE SIG SELV OG PUBLIKUM MED HELE VEJEN.

DERFOR HAR VI I DAG SÅ FORSKELLIGE - MEN ALLE BLIVENDE SANGE - SOM; DU ER, ELSKER DIG, HOLDER ØJE MED DIG, VINTERDAGE, CRYING IN THE RAIN, KUN ET KYS HERFRA, TIVOLI I REGNVEJR, HER STÅR JEG IGEN, KOLDT UDENFOR, SÆSONEN ER SLUT, EN GAMMEL FLAMME, OG BEVERLY WAY, SANGE, SOM FORENER SØDME OG STYRKE, DER SAMTIDIG FORKLARER, HVORFOR SØS FENGER ER BLEVET ROLLEMODEL FOR MANGE PIGER - OG TILLIGE DRENGENES DARLING, I FLERE GENERATIONER.

GENNEM ÅRENE ER DER OGSÅ BLEVET PLADS TIL SPÆNDENDE KONCEPTPROJEKTER; ON HOLIDAY (SØS SYNGER BILLIE HOLIDAY), NØGLEN TIL PARADIS(SØS SYNGER BENT FABRICIUS-BJERRE), A JAZZ ROMANCE (SØS SYNGER ÖSTEN WARNEBRING MED DR BIGBAND) OG MANGEN OPTRÆDENER MED ALT FRA DR UNDERHOLDNINGSORKESTRET TIL STORE OG SMÅ STØTTEPROJEKTER, FILMSANGE, CIRKUS OPTRÆDENER, MUSICALS, STØTTEPROJEKTET INDERST INDE. MED DISSE PROJEKTER HAR SØS FENGER CEMENTERET EN STÆRK OG TROVÆRDIG PROFIL OG HVAD MERE ER, SÅET EN LANG, PERLERÆKKE AF KLASSIKERE.

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48