Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

MARIE KOPPEL

EN OPLEVELSE - SANGSTEMME UDOVER DET SÆDVANLIGE

KONCERT MED DANMARKS FØRENDE SOUL-DIVA, SANGERINDEN MARIE CARMEN KOPPEL.
MARIE CARMEN KOPPEL HAR GENNEM EN ÅRRÆKKE HAR OPBYGGET ET STORT OG TROFAST KONCERT-PUBLIKUM. MED SIN STORE STEMME FYLDER HUN KIRKER, SPILLESTEDER OG KULTURHUSE LANDET OVER, MED INTENSITET, NÆRVER OG MUSIKALITET PÅ INTERNATIONALT NIVEAU.

.PÅ MARIE CARMEN KOPPELS SENESTE UDGIVELSE, "A SOULFUL EVENING" FINDER MAN EN PERLERÆKKE AF SANGE DER ALLE HØRER TIL BLANDT MARIE CAMEN KOPPELS YNDLINGS REPERTOIRE. MARIE CARMEN KOPPEL FORTOLKER SANGE LIGE FRA DONNY HATHAWAY TIL BOB MARLEY. PÅ ALBUMMET FINDES OGSÅ ET PAR AF MARIES EGNE KOMPOSITIONER SMUKT LEVERET MED EN UNIK INDLEVELSE.


"A SOULFUL EVENING" ER MARIES FJERDE SOLO UDSPIL OG DERMED DEN ANDEN I RÆKKEN AF LIVEALBUMS. MARIE CARMEN KOPPEL ER KENDT FOR SIN MUSIKALSKE KOMPROMISLØSHED OG SIN STYRKE SOM SANGERINDE. "A SOULFUL EVENING" ER ENDNU ET KLART BEVIS PÅ MARIES ENORME STEMMEPRAGT.

MEGET ER SKET FOR MARIE CARMEN KOPPEL SIDEN SIDSTE UDGIVELSE. AF STØRST BETYDNING ER DET AT HUN I SENSOMMEREN 2004 BLEV MOR FOR FØRSTE GANG. ROLLEN SOM MOR HAR DOG IKKE HAFT INDVIRKNING PÅ MARIES TRAVLE KONCERT KALENDER. HUN TURNERER FLITTIGT, DOG EN GANG IMELLEM MED FØLGE AF SIN DATTER.

BLANDT ANDET SKAL HUN I ÅR MEDVIRKE I DR´S STORE JULE SHOW MED RADIO UNDERHOLDNINGS ORKESTRET. DET BLIVER NATURLIGVIS SENDT PÅ DR OG OPTAGET I DET NYE OPERAHUS I NOVEMBER.

DESUDEN ARBEJDER MARIE CARMEN KOPPEL NETOP NU PÅ FORBEREDELSERNE TIL HENDES FEMTE ALBUM.

DET BLIVER ET MEGET PERSONLIGT ALBUM, UDELUKKENDE MED HENDES EGNE KOMPOSITIONER. ALBUMMET FORVENTES AT UDKOMME TIL FORÅRET.

SOUL, GOSPEL - MARIE SKABER SELV DEN RØDE TRÅD PÅ DEN MUSIKALSKE REJSE GENNEM GENRERNE MED EN FLOT FORMFULDENDT LIVE PRÆSTATION.​

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48