Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

FOUR TOPS

​​Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Four Tops​er en amerikansk vokalkvartet, der siden midten af 1950’erne har optrådt og indspillet en lang række plader med musik inden for genrer som jazz, soul, R&B, disco​ og meget andet. Gruppens storhedstid var i 1960’erne, hvor de blev en del af Motown-bølgen, og i den periode havde de deres to største hits, ”​I Can't Help Myself​” og​ Reach Out I’ll Be There”.

Gruppen havde gennem næsten alle årene en fast besætning bestående af forsangeren Levi Stubbs suppleret af ​Abdul "Duke" Fakir ,​Renaldo "Obie" Benson​ og​ Lawrence Payton. Det var først ved Paytons død i 1997, at gruppen nødtvungent måtte ændre besætning, og han blev erstattet af​ Theo Peoples. Da Stubbs måtte trække sig på grund af sygdom i 2000, blev han erstattet af ​Ronnie McNeir, og da Benson død i 2005, overtog Lawrence Paytons søn,​Roquel Payton, hans plads.​

​Følgende år nåede de førstepladsen med "I Can't Help Myself". 

Dermed var positionen sikret, og tiden derefter fik de en lang række successer med numre som "It's That Same Old Song", "Shake Me, Wake Me", "Loving You Is Sweeter Than Ever" og "Reach Out I'll Be There". Holland-Dozier-Holland skrev numre, der pressede Stubbs' stemme til toppen af hans tenor for at give sangene en insisterende følelse, og i øvrigt blev mange af numrene på pladeindspilningerne suppleret med en pigegruppe, så Four Tops' egne stemmer, der bortset fra Stubbs lå relativt dybt, kunne tilføres mere ligevægt med stemmer i den høje ende. 

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48