Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Best of Bowie

​Tributebandet Best of Bowie har gennem årene spillet David Bowie's sange for et begejstret publikum, der gang på gang bliver overrasket over, at man kan få en så komplet oplevelse af at være tæt på originalen.

Efter udsendelsen af det vanvittigt roste David Bowie-album, "Blackstar", i januar og Bowie's uventede død blot et par døgn senere, er en hel verden af musikelskere blevet mindet om, hvor meget Bowie har betydet, og hvor tidløst og betydningsfuldt et værk, han har efterladt. Det mærkes også hos det danske band, Best of Bowie, der netop har taget hul på en længe planlagt turné og regner med at spille tæt på 30 koncerter i løbet af 2016.

Forsanger i Best of Bowie, Michael Saxe Bjørn, fortæller: "Det er en kæmpe stor ære at få lov at fortolke Bowies musik, og samtidig forpligter det jo enormt. Vi vil gerne så tæt på den originale lyd som muligt. Hver gang vi går på scenen, skal vi leve op til en musikalsk og kunstnerisk standart, der bare er virkelig høj. Og vi elsker det! Derfor gør vi alt for at være kniv-skarpe til hvert enkelt show."

​Best of Bowie forsøger ikke at kopiere Bowie's egne shows, men trækker på masser af elementer fra dem: På de større scener er der f.eks. to skuespillere med, som med kostumer og dans fortolker nogle af numrene og sender publikum tilbage i tiden til nogle af Bowie's

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48