Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Hight Way Jam

HighwayJam,

HighwayJam er et band, der udelukkende spiller kopimusik fra den hårde, bluesede rock, der blev skabt af store bands som: Thin Lizzy, Whitesnake, Deep Purple, Lynard Skynard, ZZ-Top, Aerosmith, Jimi Hendrix, Cream, Free, Bad Company, Stevie Ray Vaughan, Doors, Gary Moore, Queen, Van Halen, Led Zeppelin og mange flere.

Kort sagt musik der betegnes som intet mindre end hardrockens, vugge fra 70’erne lidt ind i 80’erne.

Bandets vision er at musikken skal spilles lige så råt og upoleret som dengang, og som den med sikkerhed er printet ind i alle rockelskeres bevidsthed som rene ørehængere, så den aldrig vil slippe lytteren uanset alder.

Bandets beskedne mål er at publikum finder frem til følelsen af vind i håret, kørende i sin yndlings-bil med radioen på fuld drøn, og en tung dyne af frihedslængsel, efter endt koncert med disse drenge.

Bandet, som består af 4 personer, der hver især i den grad har noget at byde på musikalsk, er:​

Sang:

Henrik Brockmann. Har som resten af bandet en forkærlighed for 70’ernes årti hvad angår rockmusik. Henrik er absolut en af de mere unikke, og interessante sangtalenter den danske rock-scene har at byde på.

Henrik udgav sit første album i 1991 med danske Royal Hunt og har siden adskillige pladeudgivelser og turneer på bagen, i både ind og udland.

Henrik er pt. pladeaktuel med det danske hardrock band, ”Missing Tide”

Guitar:

Jonas Larsen, der i 2008 og 2009 har gjort sig bemærket ved at ha’ vundet ”Copenhagen Guitar Battle” (abdicerede i 2010 som ubesejret fra tronen som CGB mester) hvor han, også her, med stor overbevisning, har gjort sit indtog på den danske musikscene og er som guitarist en man skal holde øje med fremover. Et ubestridt talent der ikke er til at overse.
Jonas er desuden guitarist i bandet Stratosphere og Royal Hunt og er for nyligt hjemvendt fra en tourné i Asien og den tidligere østblok.

Bas:

Tommy Larsen som er bandets Bassist, har en fortid i det danske hardrock band ”Bad Medizin”, og hvilken energi den mand udviser, han er samtidig også den der organiserer og holder sammen på tingene i bandet socialt og musikalsk.

Udover et imponerende antal jobs på bagen har Tommy desuden medvirket i utallige rocksammenhæng både live og studie arbejde landet over med sine tidligere bands Souldance og ML. project. Tommy er vokset op med 70,ernes store navne, og det ses tydeligt på den spilleglæde han udviser på scenen, når han er på, at det er hans hjemmebane.

​Derfor er HighwayJam et band der absolut må betegnes som et af førstevalgene hvis det er den RIGTIGE ROCK der efterspørges på spillestederne.

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48