Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Nadia Stein Synger News

Nadia Stein havde det ene hit efter det andet i sin tid som forsanger for bandet NEWS. Nu er hun tilbage på scenen med en stemme der lyder bedre end nogensinde og med en utilsløret glæde over at dele de mange hits med et publikum, der uden problemer kan synge med.

NEWS slog igennem i 80'erne med først Gitte Naur i front og derefter Søs Fenger, men med albummet "Den Blå Kanal" - nu med den nye unge sangerinde Nadia Stein som frontfigur - oplevede bandet sit helt store kommercielle gennembrud. Nadia var forsanger i NEWS i perioden 1988 -1995, hvor orkestret udgav 4 albums og toppede med hits som 1000 Kys, Alle Andre Si'r, Helt Alene, Her Er Min Sang Til Dig, Sig Mig Hvem Du Elsker, Drømme og Crazy Lazy City. Desuden er NEWS kendt for store hits som Du Er & Jeg Elsker Dig.

​Så glæd dig til en koncert, der dækker hele NEWS’ store katalog af sange.. En aften hvor du kan både grine, græde, danse og forelske dig igen.

Nadia's nye band består af anderkendte og erfarne musikere, der spiller/har spillet med mange af landets allerstørste navne.

Morten "Jay" Jakobsen - bas (Big Fat Snake, Sanne)

Kasper Foss - trommer (Anne Linnet, Danser med Drenge)

Peter Holm - guitar (Back to Back, Ivan Pedersen)

Mikael Nordmark - keys (X-factorbandet - Sys Bjerre)

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48