Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

PÅ SLAGET 12

​I 1986 udgav orkestret den første LP - Niels Kirkegaard fortæller: ”Blot det, i det hele taget at få lov at udgive en LP var stort for os.

Vi havde siden vores live-debut spillet en del i Århus, men ville gerne ud i hele Danmark og spille, og det håbede vi, at LP'en kunne bane vejen for. Vi havde slet ikke i vores vildeste fantasi forestillet os at den kunne gå hen og blive så stort et hit”

Men det blev den, i løbet af januar 1987 kravlede På Slaget 12 støt og roligt op ad salgshitlisten og nåede i februar helt op på førstepladsen: ”Vi var simpelthen på få måneder gået fra at være et lille ukendt band fra Århus til at være landets mest populære. Noget af en omvæltning for os!”

Årene efter den første LP har budt på mange succes'er for På Slaget 12, men der er ikke tvivl om, at det næste helt store højdepunkt kom, da det første Let's Dance-album blev udsendt i 2002. Albummet blev en kæmpe succes med fast placering i toppen af hitlisten et helt år og 110.000 solgte eksemplarer. Let's Dance 2 kom i november samme år og senere kom Let's Dance 3 og 4, og også de blev store succeser. I alt har de fire Let's Dance-albums solgt 280.000 eksemplarer og sammenlagt har orkestret inklusive Ann-Mette Elten's soloudgivelser solgt over 1 million albums.

Siden har På Slaget 12 sat gang i festerne landet over. Der er ikke den krog i Danmark, der ikke har haft besøg af det populære orkester. Når aftenens første nummer ”Let's Dance” går i gang, er publikum med det samme klar over, at nu er der lagt op til fest på dansegulvet. I løbet af en aften med På Slaget 12 kommer man til at høre en blanding af velkendte 60'er sange samt bandets mindst ligeså velkendte danske hits som f.eks. ”Ude på det blå ocean”, ”Ta' kæresten i hånden” og mange flere. Og jo, naturligvis er ”Hjem til Århus” også med.

Så på med danseskoene og gør jer klar til en forrygende aften med

PÅ SLAGET 12

Ann-Mette Elten – sang

Niels Kirkegaard – guitar

Hans Fagt – trommer

Joachim Ussing – bas

Henrik Lynbech – keyboards

Sune Thorbjørnsen - guitar

​​

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48