Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Jakob Sveistrup

​Jakob Sveistrup har, siden han vandt Det danske Melodi Grand prix i 2005, stået på utallige scener i Danmark. Hans 2 første albums solgte henholdsvis 47.000 (platin) og 18.000 (guld) kopier og sikrede ham en plads blandt de kunstnere, der har bevist, at de er mere end ”blot 15 minutters berømmelse”. mange år senere rangerer han stadig som én af de dygtigste soul og pop-sangere Danmark ligger inde med.

Jakob synger med indlevelse, hjerte og kraft og formidler sange, som om de har ophav i de inderste kroge af hans sind. Når man så kan synge med en power, der kan give selv den mest garvede lydmand udfordringer og kort tid efter kan finde en falset så klar og ren, at hårene kan rejse sig, er man sikret en stor oplevelse med en stor sanger.


Hans ærlige, sikre og charmerende måde at stå foran sit publikum på, har desuden gjort hver koncert til en personlig oplevelse for alle. Jakob Sveistrup kræver noget af sit publikum, men kun fordi han kræver endnu mere af sig selv. Han taler med sit publikum, griner med sit publikum, er stille med sit publikum. Han siger selv, at han har brug for, at folk giver noget tilbage, for at han kan præstere 120%


Jakob Sveistrup optræder:

  • Solo, som gæstesolist til den store firmafest eller lign
  • Acapella i kirken eller brylluppet om aftenen.
  • Med akkompagnement af én eller flere musikere som et festligt indslag til en særlig aften.
  • Med hele sit band, der alt efter lejligheden kan bestå af 4 eller 5 af nogle af landets absolut bedste musikere på hver deres instrument.

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48