Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

​DR. HOOK FEAT. RAY SAWYER.

​Millioner af fans i hele verden husker Ray Sawyer som forsanger og klap for øjet. Hans raspende, sjælfulde og til tider komiske stemme ledte bandets gennembrud til "Cover of the Rolling Stone" og til internationale superstar status fra sidst i 60'erne til starten af 80'erne.

Ray Sawyer er den dag i dag ”still goingstrong”.

​Ray Sawyer skrev kontrakt med det CBS-distribuerede Premier Records for udgivelsen af hans første solo-single "Ready to Fall in Love" - en bevægende, langsom melodi af Bruce Channel ("Hey Baby") og Rory Bourke ("A Little Good News") - i England og Europa i midten af august. Som hans solo-debut viser, er Ray Sawyers egen stil skarpere og mere sjælfuld end hans tidligere country-rock og pop indsats, skønt fremtidige udgivelser vil vise at humoren stadig er tilstede. Sawyer underminerer nu den Memphis rhythm & blues sound, som gjorde Otis Redding til stjerne, og som inspirerede bl.a. Rolling Stones og Eric Clapton. Udgivelsen af Sawyers debut-soloalbum skete planmæssigt i efteråret samtidig med begyndelsen af en to-ugers promotion-turné i London, Belgien, Tyskland og Holland.

Født og opvokset i Alabama fik Ray Sawyer 14 år gammel sit første job som professionel musiker som trommespiller i et lokalt band. Hans egen stil var uudsletteligt mærket af den blanding af sort og hvidt sydstatsmusik, som holdt gang i Alabamas dansesale. "Når man spiller i Mobile, spiller man enten country eller rhythm & blues, skønt derned er det mere eller mindre det samme", forklarer Sawyer.

Han fik sit varemærke, klappen for øjet, som følge af en bilulykke i 1967, hvor han mistede sit højre øje, og blev bundet til en kørestol i et års tid. Da han var tilbage på benene, tog Sawyer retning mod Los Angeles, hvor kernen af Dr. Hook blev dannet i tide til at indspille Shel Silverstein's ledsagemusik til Dustin Hoffman filmen "Who is Harry Kellermann and Why is he saying these terrible things about me?" 

Med ca. 40 guld plader samlet sammen over hele verden med bandet vendte Sawyer nu selv tilbage med det mål at samle nogle flere. Med hans enorme energi på scenen, hans drilske humor og den umiskendelige stemme og image for et internationalt publikum, var DR. HOOK tilbage på musikscenen værende en magtfuld faktor for de gode tider og godt musik.

DISCOGRAFI:

​1972 "Sylvia's Mother"

1972 "Carry Me Carrie"

1972 "The Cover of "Rolling Stone"

1973 "Roland the Roadie and Gertrude the Groupie"

1973 "Life Ain't Easy"

1975 "The Millionaire"

1976 "Onlye Sixteen"

1976 "A little Bit More"

1976 "If Not you"

1977 "Walk Right In"

1978 "Sharing the Night Together"

1979 "All the Time in the World"

1979 "When You're in Love with a Beautiful Women"

1979 "Better Love Next Time"

1980 "Sexy Eyes"

1980 "Years from Now"

1980 "Girls Can Get it"

1981 "That Didn't Hurt Too Bad"

1982 "Baby Makes Her Blues Jeans Talk"

1982 "Loveline"​

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48