Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Zididada

I 1997 en sen aften i marts mødte jimmy colding for første gang bluesguitaristen danny linde på spillestedet mojo i københavn.

Dette blev startskuddet for zididada og i 1999 kom albummet ”welcome to zididada”, som blev en kæmpe salgs-/publikumssucces og blev solgt i mere end 40.000 eksemplarer. Cd'en indeholdte bl.A. Megahittene ”please ya, lisa”, ”rock my boat”, ”get over it”. "please ya, lisa”, placerede sig bl.A. Som nr. 1 på hitlisten så langt borte som i sydafrika.


Herefter gik det stærkt, og allerede i 2000 kom albummet ”have a zididada day”, som indeholdt megahittet ”zididada day”, ”you and i (la la la)” samt ”don't leave me”. Her blev salgstallene ligeledes over 40.000 eksemplarer.

Med omkring 60 koncerter pr. Sommer havde zididada nu manifesteret sig som et solidt og sammentømret band og vel nok et af danmarks populæreste live bands.

​”happy fool” kom på gaden i 2002. Intet ville være nemmere for jimmy og danny end at lave et 3. Album i samme ”boldgade”, men når man lytter til ”happy fool” hører man tydeligt, at de har smidt skabelonen ud og grebet sagerne noget ander-ledes an. Men det er stadig umiskendeligt zididada: lige så overrumplende, frækt og underholdene som altid. Udviklingen er derimod helt forståeligt, for efter 3 år i pop manegen med 180 km. I timen præsenterer dette album flere ørehængere / radiohits som ”walking on water”, ”happy fool”, ”fake it” og ”lean on”.

”don't belive” udkommer som single i 2003, og i 2004 medvirker zididada i det danske melodi grandprix med sangen ”prinsesse”, hvor de får en flot 2. Plads.

Foråret 2004 udsender de en greatest hits cd, og i 2005 kommer der igen et album på gaden med zididada med titlen ”music makers” og med toby chapman og gary wallis (uk) ved producer roret overgår jimmy og danny sig selv på dette album. En buket af velskrevne, hårdtslående og præcist rammende sange med internationalt snit kommer hits som ”blue sky”, ”give me a call” og selvfølgelig ”music makers”. Et helstøbt album og en klassiker til samlingen.

”take it all” albummet udkom i 2008, hvorfra titelnummeret gav zididada mulighed for at levere denne melodi som den officielle titelsang i world wrestling entertain-ment. På finaleaftenen blev dette sendt i 136 lande og for mere end 1 mia. Seere.

Albummet indeholder i øvrigt hits som ”if i was a girl”, ”redhanded”, ”hostage”, ”karaokee”.

Zididada er uden tvivl et af landets bedste livebands som har formået at skabe leve-dygtige hits som har en tendens til at ”kravle ind under huden” på publikum og bide sig fast.

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48