Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Rockabilly heart

Den skaldede kok - tamra rosanes - morten wittrock

Dette års måske største musikalske nyhed og nok også den mest spøjse. Tamra rosanes, danmarks ukronede country dronning er hoppet på rockabilly toget og har forenet sine musikalske kræfter med den skaldede kok og morten wittrock.

Danmarks countrydronning tamra rosanes og den ukronede konge af kontrabas og kogebøger, olsen – den skaldede kok, har sammen med danmarks dygtigste rock’n’ roll pianist, morten wittrock, skabt rockabilly heart.

Det selvbetitlede debutalbummet, som var forud bestilt i ikke mindre en 2.000 eksemplarer, udkom den 13.01.2014 og har fået en fantastisk modtagelse.Cd’en indeholder nogle af rockabilly- og rock ’n’ roll-genrens allerstørste hits som f.Eks.: ”great ball´s of fire” –”be bop a lula” –”tutti-frutti” – ”don´t be cruel” -”shake rattle and roll”.

De tre er vendt hjem fra en længere inspirationstur til rockabillys fødested og nuværende mekka, memphis, tennessee. Det blev til et visit i sun studios hvor stjerner som johnny cash, elvis presley og jerry lee lewis startede deres karrierer. Tamra indspillede i den forbindelse en duet med den tidligere sangskriver og producer for johnny cash - cowboy jack clement – som samtidig fungerede som tekniker i sun studios.

​​

Rockabilly heart var derudover i studiet i nashville med saxofonisten jim hoke, mundharpe-legenden charlie mccoy og garth brooks guitaristen chris leuzinger. Under danske himmelstrøg har blandt andet carsten larsson, frank rothstein, jens runge samt shubiduas claus asmussen og peter andersen bidraget til den kommende plade.

Tamra rosanes kommer med et hav af guld- og platinplader, en danish music award, samt en nyligt udgivet opsamlingsplade i forbindelse med hendes 40 års jubilæum. Hun sang country-genren til danmark som blot 20-årig og har siden også taget initiativ til super-trioen cowgirls, som hun dannede med sanne salomonsen og lis sørensen.

Når olsen – den skaldede kok - ikke står bag gryderne, er tv-kok eller foredragsholder, har han haft travlt med sine to bands the midnight blues og rock it. Olsen og wittrock udgav i 2011, rock its støtteplade ”rock it at christmas”. Det foregik i samarbejde med blandt andre mike tramp, kjeld heick, simon jul og alex nyborg madsen. Morten wittrock har gennem tiden produceret og indspillet et væld af plader i både danmark og usa, hvor hans seneste udgivelse med jes holtsø fik en danish music award nominering, & prisen årets danske blues navn. Han har derudover været fast mand bag klaveret hos amin jensen og i wittrock band.

I forbindelse med rockabilly heart debutplade, producerer dk4 en koncert-film bestående af interviews blandet med live-optagelser, som følger bandet tæt. Koncert-filmen vil senere, med en stærk tv-kampagne i ryggen, blive udgivet på dvd.

Albummet ”rockabilly heart” udkom d.13. Januar 2014 via target group.

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48