Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Johnny Madsen

Fra wikipedia, den frie encyklopædi

Johnny madsen er en dansk musiker, sangskriver og kunstmaler fra fanø.

Biografi

Johnny madsen (født 31 marts 1951 i thyborøn) startede med at spille i lokale orkestre omkring nr. Nissum seminarium. I midten af 1970'erne blev han medlem af folkemusikgruppen rumlekvadrillen, der udgav tre albums. Mod slutningen af årtiet var han med i et bluegrassorkester ved navn la porta band, der også udgav et album.

Det var madsens sange på dette album, der gav ham mod til at gå solo, og han debuterede med et album under eget navn i 1982, de tørre er de best...Men våde er de flest. Han har siden haft stor succes med sin solide blues-baserede musik og sine ofte helt surrealistiske danske tekster. 

Med sit orkester, som består af knud møller på guitar, henrik from på trommer og niels mogensen, kaldte nello, der spiller bas og guitar, er han kendt for at give intense og medrivende koncerter, og han turnerer med jævne mellemrum i hele danmark. En speciel vinterforeteelse er turneer med en akkustisk trio bestående af madsen, knud møller og henrik from .

Ved siden af sin egen karriere har johnny madsen været med i gruppen hobo ekspressen sammen med peter belli, nanna og billy cross, og gruppen fik et pænt hit i 1989 med nummeret en at bli' som. Ligesom han i perioder har turneret med allan olsen og lars lilholt som trioen dalton, som har udgivet et album med samme titel i 1992 .

I sin fritid er johnny madsen en ganske habil golfspiller.

Johnny madsen har ved flere lejligheder afsløret sine markante politiske synspunkter. Madsen er liberalist af den gamle skole - personlig frihed er det væsentligste for ham, og han langer gerne ud efter alle, der gør indhug i den.

Han blev i efteråret 2008 portrætteret i bogen "særling fra verdens ende. Samtaler om og med johnny madsen" (people's press) - skrevet af freelancejournalist anders houmøller thomsen

Diskografi

Johnny madsen i odense 2005johnny madsen har udgivet følgende albums:

De tørre er de best... Men våde er de flest (1982)
Madsens septiktanker (1986)
Chinatown, yellow moon og den sorte fugl (1987)
Udenfor sæsonen (1988)
Nattegn (1989)
Bounty blue (1991)
Halgal halbal (1992 - dobbelt live-cd)
Ses vi i slesvig (1994)
Madsens bedste - 40 af de fede (1996 - dobbelt opsamlings-cd)
Room service (1997)
The blues (1998 - engelsksproget)
Checkpoint charlie (1999)
Den blinde lotterisælger (2001)
Regnmanden (2003)
Madsen - på den anden side (2004 - opsamlings-cd)
Spidsen af kuglen (2007)
De tørre & de bedste (2007 - dobbelt opsamlings-cd + live-cd og -dvd)

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48

HVEM ER VI?

MN MUSIC 2013 ApS

CVR: 35233199

KONTAKT

Telefon: 86 12 48 48

E-mail: mn@mnmusic.dk

FIND VEJ

Herluf Trolles Gade 53
​ 8200 Århus N
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt