Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

LIONEL RICHIE

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Lionel Brockman Richie, Jr.​(født 20. JUNI 1949), professionelt kendt som​ Lionel Richie. Amerikansk sanger, sangskriver, komponist, producer og skuespiller. Hans berømmelse startede da han var frontfigur i funk- og soulgruppen Commodores, et band der var meget populært i USA i 1970’erne og 1980’erne. De havde flere hits så som "Easy", "Three Times a Lady", og "Brick House". Richie forlod Commodores i 1981 til fordel for en solokarriere, og blev en af de mest succesfulde kunstnere i firserne med fem nummer et hits på den amerikanske Billboard Hot 100. Han har solgt mere end 100 millioner albummer på verdensplan, og modtaget fem Grammy Awards.

Diskografi

Lionel Richie​(1982)

Can't Slow Down​(1983)

Dancing on the Ceiling​(1986)

Louder Than Words​(1996)

Time​(1998)

Renaissance​(2000)

Just for You​(2004)

Coming Home​(2006)

Just Go​(2009)

Tuskegee​(2012) 

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48

HVEM ER VI?

MN MUSIC 2013 ApS

CVR: 35233199

KONTAKT

Telefon: 86 12 48 48

E-mail: mn@mnmusic.dk

FIND VEJ

Herluf Trolles Gade 53
​ 8200 Århus N
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt