Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Poul Krebs​

Fra wikipedia, den frie encyklopædi (omdirigeret fra poul krebs)

​Poul krebs (født 28. Maj 1956 i århus) er en dansk pop/rockmusiker og sangskriver, der til dato har udgivet 17 albums samt opsamlinger. Poul krebs fik sit store gennembrud med albummet små sensationer (1995), som bl.A. Indeholdt hittet sådan nogen som os.


Biografi

Poul krebs er opvokset i århus nord og var i sin ungdom en talentfuld håndboldspiller, der var på skovbakkens førstehold. Med dette hold deltog krebs bl.A. I europa cuppen. Men samtidig havde han spillet og skrevet musik i det små, og da han fik mulighed for at få en række spillejobs i nordjylland i midten af 1970'erne, valgte han at koncentrere sig om musikken. Han spillede oprindeligt alene eller med få akkompagnatører og blev i første omgang rubriceret som folkemusiker. Med debutpladen fra 1979, efter stormen, fik poul krebs mulighed for at spille overalt i landet, hvilket efterhånden gjorde ham kendt. Med sig havde han skiftende besætninger, men guitaristen knud møller og bassisten kent holm var dog normalt med.

Siden starten af 1990'erne har poul krebs været flittig på koncertscenerne og i pladestudierne. Han har prøvet kræfter i flere forskellige sammenhænge og var blandt andet den ene af de tre tenorer sammen med steffen brandt og michael falch. I 1995 kulminerede krebs' succes med albummet små sensationer, der indbragte ikke mindre end fem dansk grammy-nomineringer, hvor det dog blot blev til én pris: p3's lytterpris. I et par omgange fik poul krebs mulighed for at spille sammen med radiounderholdningsorkesteret, men ellers hed hans orkester i anden halvdel af 1990'erne små sensationer efter albummet af samme navn.

Diskografi

Live akustisk (2010) (med michael falch)
Angeleno road (2009)
Ku den næste dans blive min? (2006)
På en god dag – live (2004)
Usund skepsis (2003)
Det minder lidt om eventyr – poul krebs' bedste sange
Striber af lys (2000)
Forbandede vidunderlige tøs (1999)
Kosmorama (1997)
Små sensationer (1995)
Dansen, månen og vejen (1993)
Strejfer (1992)
Morgendagens tåber (1991)
Fri som et forår (1990)
Langt fra en ordentlig by (1989)
Hvor gaden bli'r til sand (1988)
Nat nu – under stjernerne (1984)
Krebs band (1982)
Efter stormen (1979) 

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48

HVEM ER VI?

MN MUSIC 2013 ApS

CVR: 35233199

KONTAKT

Telefon: 86 12 48 48

E-mail: mn@mnmusic.dk

FIND VEJ

Herluf Trolles Gade 53
​ 8200 Århus N
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt