Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

TV-2

​Tv-fra wikipedia, den frie encyklopædi

Tv·2 er et århusiansk pop/rock-band, der siden dannelsen i 1981 har været et af de mest succesfulde bands og samtidig et af de ældste stadigt aktive bands herhjemme. Under det selvironiske danmarks kedeligste orkester har bandet med steffen brandt i front været flittige gæster på landets koncertscener, bl.A. Grøn koncert, ligesom mange af bandets albums har solgt et sekscifret antal eksemplarer. Ikke mindst takket være sine underfundige tekster med vid, bid og en gennemført lun ironisk undertone har bandet opnået en massiv og stabil berømmelse. Fra starten har bandet kombineret kommentarer til samfundet med kærlighedssange, hverdagsscener og rock.


Navnet tv·2 har intet at gøre med tv-stationen af samme navn, men står for "taurus version 2", idet taurus var navnet på steffen brandts tidligere engelsksprogede symfonirockband, der var aktivt fra 1973 til 1980.

Diskografi

Studiealbum

Fantastiske toyota, 1981. 

Verden er vidunderlig, 1982.
Beat, 1983.
Om sommeren er alting anderledes (under navnet the beautifuls), 1983
Nutidens unge, 1984.
Rigtige mænd - gider ikke høre mere vrøvl, 1985.
En dejlig torsdag, 1987.
Nærmest lykkelig, 1988.
Vi bli'r alligevel aldrig voksne, 1990.
Slaraffenland, 1991.
Verdens lykkeligste mand, 1994.
Kys bruden, 1995.
Yndlingsbabe, 1998.
Amerika, 2001.
På kanten af småt brændbart, 2002.
De første kærester på månen, 2005.
For dig ku' jeg gøre alting, 2007. 

Livealbum

Fri som fuglen - live 87, 1987.
Verdens lykkeligste band - live 99, 1999.
Manden der ønskede sig en havudsigt, 1999. 

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48

HVEM ER VI?

MN MUSIC 2013 ApS

CVR: 35233199

KONTAKT

Telefon: 86 12 48 48

E-mail: mn@mnmusic.dk

FIND VEJ

Herluf Trolles Gade 53
​ 8200 Århus N
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt