Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

Safri duo

Fra wikipedia, den frie encyklopædi

​Safri duo er en dansk pop/trance/world-gruppe bestående af uffe savery og morten friis, heraf navnet, der er en sammentrækning af savary og friis. Gruppen vandt 7 trofæer ved danish music awards 2002. Duoen begyndte som klassisk ensemble, og stod bl.A. For slagtøjssektionen på carmina burana, som sankt annæ gymnasiekor var på turne med i 1989-90. Dette gymnasium havde uffe savery selv gået på 1982-1985. De opnåede at blive statsensemble i en periode, hvorefter de kastede sig over at spille popmusik. Deres helt specielle indgangsvinkel til popmusikken gav genlyd verden over.

Morten friis er søn af john friis, der i mange år bl.A. Var kunstnerisk leder i tivolis vise-vers-hus. Uffe savery er søn af pianisten janne savery og fysikeren jens als-nielsen.

Akkompagnerede jean-michel jarre ved koncerten aero i nordjylland den 7. September 2002.

17. November 2008 sendte safri duo deres nye album origins ud på gaden.

Diskografi

1990: turn up volume

1995: works for percussion

1995: lutoslawski, bartók, helweg

1995: percussion transcriptions

1996: goldrush

1998: bach to the future

2002: episode ii

2002: episode ii - the remix edition

2003: safri duo 3.0

2004: safri duo 3.5 - international version

2008: origins

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48

HVEM ER VI?

MN MUSIC 2013 ApS

CVR: 35233199

KONTAKT

Telefon: 86 12 48 48

E-mail: mn@mnmusic.dk

FIND VEJ

Herluf Trolles Gade 53
​ 8200 Århus N
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt