Kunstnere

Book et band i dag - Kontakt os på telefon 86 12 48 48 eller send os en forespørgsel her

TRIO - SUSSI & LEO

​Sussi & Leo - 45 år på landevejen.

Booking 86 12 48 48 eller send en mail her.

Teksten nedenfor er skrevet af forfatteren Vagn Grønkilde, der er én af Sussi & Leos personlige venner. 

”Det er ikke til at forstå,” siger Leo og bapper på piben, mens Sussi nikker en hel masse gange, ”men i 2016 har vi været aktive musikere i 45 år.” Min pen kradser mod papiret, og jeg overvejer mit næste spørgsmål. Det ligger lige til højrebenet.

”Har I tænkt jer at fejre det?”

”Ja, vi arbejder på at udgive en jubilæums dvd med små musikvideoer; et udvalg af de sange vi hele tiden bruger; blandet med lidt nyt. Vi regner også med at udgive 1. del af vore erindringer. Bogen er allerede skrevet og afventer nu forlagets dom, så vi krydser fingre.” Leo anbringer igen piben i munden, mens Sussi supplerer:

”Hvis De ikke vil udgive den, så gør vi det da bare selv.” Leo kigger i pibehovedet. 

Jeg gætter på, at den er gået ud. 

​”Måske skulle jeg prøve at komme tobak i?” Han får en rynke i panden, og Sussi griner. Jeg kan heller ikke undertrykke et lille smil.

”Men hvad så med landevejen?”

”Der fortsætter vi ganske som altid,” Sussi slår ud med armene. ”Vi har 100 spilledage om året, og det går stærkt med at sælge dem.” Nu er det min tur til at nikke. Jeg oplevede, da Sussi & Leos trio væltede en propfyldt Bypark i Esbjerg,og det går op for mig, at det ikke bare er 45 år som aktive musikere, det er også 45 år med udsolgte spillesteder. To rekorder der er svære at hamle op med.

”I er blevet en trio; hvorfor?”

”Det blev vi i 2014, og årsagen er, at en sådan lille enhed passer os bedst. Desuden er vores trommeslager danmarks dytigste…” Sussi gør sætningen færdig:

”og pæneste trommeslager.”

”Bliver I aldrig trætte af at spille musik?” Leo forsøger at få ild i piben, mens han svarer. Det er et kunststykke, men han har øvet sig i lang tid.

”Vi bliver aldrig trætte af at gøre folk glade; skabe en fest. Musik er bare værktøjet.”

”Så I fortsætter; hvor længe?”

”I første omgang tager vi 45 år mere.” Sussi glatter lidt på sin røde punkerfrisure.

​Ring og hør mere på tlf.: 86 12 48 48